İlk olarak Orta Doğu’da ortaya çıkan ancak yıllar içerisinde Türkiye’de de favori et yemeklerinin başında gelen kebap, özellikle Adana ve Şanlıurfa halkının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Genellikle ustaların elinden yemeye alışık olduğumuz kebabı, evde hazırlamak da mümkün.
Tarihi, insanoğlunun ateşi bulduğu döneme kadar uzanan kebap, Selçuklu’dan sonra Osmanlı mutfağının da baş tacı olmuştu. Şimdilerde hala popülerliğini koruyan kebapı, siz de evde kendi el lezzetinizle yapabilirsiniz.
GÜNDEM
9 saat önceGÜNDEM
11 saat önceGÜNDEM
12 saat önceGÜNDEM
17 saat önceGÜNDEM
18 saat önceGÜNDEM
19 saat önceGÜNDEM
20 saat önce