Hava sıcaklıklarındaki dengesizliklerle birlikte hastalıkların artmasının, vitamin ve gıda takviyelerine olan talebi yükselttiğini söyleyen Prof. Dr. Vefik Arıca, “Hasta olanlar tedavi amaçlı, sağlıklı kalmak isteyenler ise bilinçsizce vitamin takviyelerine yöneliyor. Pandemi sonrasında dev bir pazar haline gelen gıda takviyeleri sektöründe, merdiven altı üretimler insan sağlığını ciddi şekilde tehdit ediyor. Bu ürünlerin kullanımının geri dönülemez olumsuz sonuçlara yol açabilir. Bu yüzden gıda takviyelerinde taklitçiliğe dikkat edilmeli” diyerek, taklit ürünlerin sağlık açısından ciddi riskler taşıdığını vurguladı.
GÜNDEM
9 saat önceGÜNDEM
11 saat önceGÜNDEM
12 saat önceGÜNDEM
17 saat önceGÜNDEM
18 saat önceGÜNDEM
19 saat önceGÜNDEM
20 saat önce