Adana’da yetişen tescilli Karaisalı biberinin hasadının başlamasıyla birlikte salça sezonu da açıldı. Tezgahlarda 18 TL’den satışa sunulan kırmızı biberler ayıklanıp temizlendikten sonra kurutularak salça yapılıyor.
Karaisalı ilçesinde yetişen ve ilçenin adını taşıyan tescilli Karaisalı biberi, geçen haftalarda hasat edilmeye başlandı. Özellikle salça yapımında tercih edilen Karaisalı biberi, pazar tezgahlarında bollaştı.
SPOR
21 Aralık 2025SPOR
21 Aralık 2025SPOR
21 Aralık 2025SPOR
21 Aralık 2025SPOR
21 Aralık 2025SPOR
21 Aralık 2025SPOR
21 Aralık 2025
1
7 otomobile zarar veren şüpheli yakalandı
12500 kez okundu
2
Otobüs şoförü ile kadın yolcunun yumruklu kavgası
4035 kez okundu
3
Arkadaşının öldüğü kazada ağır yaralanan ehliyetsiz sürücü kurtarılamadı
3586 kez okundu
4
ADANA YÜREĞİR İFTAR VAKTİ SAAT KAÇTA OKUNUYOR? YÜREĞİR İçin İftar Saatleri Ne Kadar Kaldı? YÜREĞİR İftar Vakitleri Kaç Dakika Var? Diyanet 1 Mart 2025 YÜREĞİR Akşam Ezanı Bugün Ne Zaman Okunacak?
2894 kez okundu
5
Hasat başladı, 2 yıl önceye göre verim düşük: Sabah erken saatte topluyorlar
1903 kez okundu